Ontdek de perfecte badmode voor jouw figuur: een bikini, badpak of tankini

Ontdek de perfecte badmode voor jouw figuur: een bikini, badpak of tankini

Een grote badhanddoek, slippers en de perfecte badmode. Meer heb je niet nodig voor een dagje strand. Heb je hulp nodig om de perfecte bikini, tankini of een mooi badpak te vinden? Lees de tips van PrimaDonna Swim.

Peervorm

Heb je een smalle taille, vrouwelijke heupen en volle dijen? Dan zie je er prachtig uit in een bikini die je mooie taille accentueert. Kies voor een balconnet in een felle kleur om de aandacht te vestigen op je halslijn in plaats van je heupen.

Tip: de Joy-bikini in zomers oranje en marineblauw. Deze kleuren benadrukken je prachtige decolleté en de elegante lijnen accentueren je mooie figuur. De stretchjurk is een verfijnd accessoire dat je bovenlichaam omhult en elegant over je heupen valt.

Appelvorm

Heb je volle borsten, slanke benen en de neiging om aan te komen rond je middel? Laat dan je vrouwelijke rondingen goed uitkomen in een badpak of tankini met een mooie halslijn. Een laag uitgesneden slip met linten staat je ook goed.

Tip: de verleidelijke Sunset Love-sets hebben kleuren die doen denken aan een zonsondergang op het strand. De top met afneembare bandjes past prachtig bij de verstelbare slip met hoge taille, voor een schitterende en veelzijdige look. Mooi en praktisch!

Zandloper

Als je vrouwelijke heupen, volle borsten en een smalle taille hebt, mag je dat gerust laten zien! We raden je een felgekleurde bikini aan met een sexy decolleté.

Tip: De verleidelijke Sunset Love-sets hebben een kleurenpalet dat doet denken aan een zonsondergang op het strand. De top met afneembare bandjes combineert prachtig met de verstelbare hoge tailleslip voor een mooie en multifunctionele look! Mooi en praktisch!

Klein of korte benen

Is je bovenlichaam iets langer vergeleken met je benen? Dan kun je je benen extra lengte geven door een slip met hoge taille te dragen. Je kunt ook kiezen voor een bikini in een stijlvolle print om de extra stof bij je taille lichter en luchtiger te laten lijken.

Tip: probeer de Kala-beugelbikinitop en de slip met hoge taille. De elegante kleur staat goed bij alle huidtypen en de stijlvolle batikprint zorgt voor een gestroomlijnd silhouet.